Om os

Historie

NH Handling A/S startede i 1998 som en underafdeling hos AC Hydraulic A/S.

Brødrene Søren og Claus A. Christensen besluttede at udvide ACs produktion med hydrauliske palle-vogne og med afsæt i høj kvalitet fik divisionen hurtig succes.

Efter 5 år med kontinuerlig vækst, stod det klart at yderligere udvikling ville kræve en særskilt markeds-strategi.

I 2004 blev divisionen derfor udskilt i et selvstændigt aktieselskab og med opkøb af konkurrenten, NH Intern Transportmateriel A/S, blev grundstenen til NH Handling A/S lagt.

NH Handling A/S har under ledelse af Søren Christensen – der i øvrigt er barnebarn af ACs grundlægger - udviklet sig fra at være producent af pallevogne til underleverandør af en bred vifte af professionelt udstyr til intern materialehåndtering.

I dag er NH Handling A/S en kundefokuseret og markedsdrevet handelsvirksomhed, der satser på kvalitet og ergonomiske løsninger til industri, landbrug, traditionelle lagre og højeffektive logistik- og distributionscentre.

Virksomheden har til huse i en moderne domicilbygning på 4100 m2 i Viborg og er fortsat 100% dansk ejet.

NH Handling A/S er et 100% ejet datterselskab i AC Group A/S.

Produkter

Det startede med pallevogne, men produktprogrammet er løbende blevet udvidet med komplemen-tære produkter som selvkørende pallevogne, stablere, maskinskøjter, truck m.m.

Produktsammensætningen udvides til stadighed i forhold til fremtids-tendenser på det globale marked for udstyr til materialehåndtering.

Markeder

NH Handling A/S leverer til en bred vifte af professionelle og prisbevid-ste leverandører inden for mange brancher, herunder jern og metal, landbrug, transport, lager, levneds-middel og medicinalindustrien.

Igennem årene er der blevet opbyg-get en væsentlig eksport, som i dag udgør godt en fjerdedel af selska-bets samlede omsætning.

Kvalitet

NH Handlings A/S´ fokus ligger på at give den rette rådgivning og levere kvalitetsprodukter, der hjælper til mere effektiv materialehåndtering.

NH Handlings A/S er et stærkt alternativ til de dyre mærkevarer og ønsker helt grundlæggende at tilbyde høj kvalitet til priser, der er til at betale.

Vision

Vores overordnede vision er at være den bedste og mest respekterede virksomhed i Europa inde for vore produktområder. Intet mindre.

Vi arbejder konstant på forbedring af de primære begreber i vores målsætning:

NH Handling, excellence in quality

Det er en evig stræben efter perfektionisme, og måske kommer vi aldrig til at opfylde alle målsætninger 100%.... men vi prøver!

Billede fra NH Handling i Danmark Billeder fra NH Handling